Ga naar Content

Ajax en AZ trappen Europese campagne af met een thuisduel

Ajax en AZ weten op welke data ze in actie moeten komen voor de competitiefase van de Europa League. Beide Noord-Hollandse clubs beginnen met een thuisduel. 

Logo's Ajax en AZ - Foto: NH Media

Ajax start de Europa League-campagne met een thuiswedstrijd tegen Besiktas. Daarna volgen twee uitwedstrijden in oktober tegen Slavia Praag en FK Qarabag. Vervolgens komt Maccabi Tel Aviv naar Amsterdam en eind november volgt nog een uitwedstrijd naar Real Sociedad. In december wacht alleen Lazio thuis en in januari worden de laatste twee wedstrijden in de competitiefase gespeeld tegen FK RFS (uit) en Galatasaray (thuis).

Tekst loopt verder onder de X-post

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

 AZ trapt het Europese seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Elfsborg. De eerste uitwedstrijd is in Bilbao tegen Athletic Club. Daarna volgt nog een uitwedstrijd tegen Premier League-club Tottenham Hotspur. Vervolgens komen Fenerbahçe en Galatasaray op bezoek in Alkmaar. In december speelt AZ uit tegen Ludogorets. In het nieuwe kalenderjaar sluit AZ af met een thuiswedstrijd tegen AS Roma en een uitwedstrijd tegen Ferencváros.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52