Ga naar Content

Telstar slaat dubbelslag met Hardeveld en Hamdaoui en ziet Seedorf vertrekken

Telstar heeft zich op de laatste dag van de transfermarkt versterkt met Jeff Hardeveld en Mohamed Hamdaoui. Hardeveld komt over van FC Emmen en Hamdaoui van ADO Den Haag. Daartegenover staat het vertrek van Cain Seedorf naar Roda JC.

Jeff Hardeveld en Mohamed Hamdaoui - Foto: PRO SHOTS

De ervaren Jeff Hardeveld speelde de afgelopen seizoenen voor FC Emmen. Daarvoor kwam uit voor clubs als FC Utrecht en Heracles Almelo. Technisch manager Peter Hofstede is zeer in zijn nopjes met de 29-jarige verdediger. "Jeff kan alle posities aan de linkerkant invullen, en met zijn komst hebben we de gewenste versterking binnengehaald."

Voor Mohamed Hamdaoui is Velsen-Zuid bekend terrein. In het seizoen 2017-2018 speelde de technische aanvaller ook in het witte shirt van Telstar. Na avonturen bij clubs als De Graafschap, FC Twente en ADO Den Haag keert hij nu weer terug bij De Witte Leeuwen. Hofstede: "Met Mo hebben we een ervaren aanvaller erbij die ons meer mogelijkheden geeft voorin." Hamdaoui gaat op amateurbasis aan de slag bij Telstar.

Cain Seedorf verlaat sportpark Schoonenberg na twee seizoen. Het contract van de snelle flankspeler liep nog een seizoen door, maar hij vervolgt zijn loopbaan bij Roda JC.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52