Ga naar Content

Vanaf de padelbaan kijkt Correia uit naar luxeprobleem bij Telstar: "Gasten moeten het uitvechten"

De transferperiode zit erop en Telstar heeft zo op het eerste gezicht een zeer aardige selectie. De meeste sterkhouders zijn gebleven en daarbij zijn er zeer interessante versterkingen naar Velsen-Zuid gekomen. Vanaf de padelbaan schijnt trainer Anthony Correia zijn licht op de recente ontwikkelingen en aankomende mogelijkheden. "We hebben aanvallend nu veel keuzes en die gasten mogen het met elkaar gaan uitvechten."

Telstar-coach Anthony Correia ruilt regelmatig het voetbalveld in voor de padelbaan - NH Nieuws

"Een stukje teambuilding", geeft Anthony Correia aan als reden dat zijn selectie op de padelbaan in IJmuiden staat. "Bij Telstar gaan we niet op trainingskamp, maar het is leuk als we af en toe ook iets kunnen doen buiten het voetbalveld."

Zakaria Eddahchouri

Na de ontspannen sessie op de padelbaan deelt Correia zijn gevoel over de verlopen transferperiode. "We hoopten dat Zakaria Eddahchouri zou blijven en dat is gelukt. Dat is dus mooi." Eerder liet de spits zelf al weten dat clubs uit binnen- en buitenland hadden geïnformeerd naar hem en vond zelf ook dat hij toe was aan een volgende stap.

Tekst loopt door onder de video.

Met een goed gevoel blikt Telstar-coach Anthony Correia terug op de transferperiode - NH Nieuws

Voorin heeft Correia nu veel te kiezen. Naast Eddahchouri beschikt Telstar nog over twee centrumspitsen: Yousself El Kachati en Reda Kharchouch. Een luxeprobleem dus voor Correia. "De kracht van Telstar zou kunnen zijn dat we super bezet zijn."

Reda Kharchouch

Van de zomerse aanwinsten valt vooral de komst van Kharchouch valt op. Een paar jaar geleden verliet de Amsterdamse spits Telstar, omdat hij het niveau in Velsen-Zuid was ontgroeid. Nu op zijn 29e keert hij weer terug. "Geweldig dat Reda erbij is." Wel moet Kharchouch nog wedstrijdritme opdoen. Dinsdagavond speelde de goaltjesdief een helft mee in de met 1-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen vv Katwijk.

Tekst loopt door onder de video.

Telstar-coach Anthony Correia zeer blij met aanwinst Reda Kharchouch - NH Nieuws

Dit weekend komt Telstar weer in actie. Voor eigen publiek nemen de Witte Leeuwen het op tegen MVV. De wedstrijd op sportpark Schoonenberg begint om 14.30 uur. Bij winst en met wat geluk kan Telstar de koppositie veroveren in de eerste divisie.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52