Ga naar Content

Telstar komt één doelpunt tekort voor koppositie: "Hadden het iets te laat door"

Voor de fans op Sportpark Schoonenberg was het een heerlijke voetbalmiddag. Zij zagen Telstar met 4-0 winnen van MVV en konden zelfs even aan de koppositie denken. Dan hadden De Witte Leeuwen nog wel de vijfde moeten maken, maar die kwam er uiteindelijk niet. Wel zagen de fans Jayden Turfkruier twee beauty's scoren.

Jayden Turfkruier scoorde twee keer tegen MVV - NH Sport / Stephan Brandhorst

Tegen MVV koos trainer Anthony Correia voor dezelfde namen als vorige week. Alleen Cain Seedorf, die naar Roda JC vertrok, was uiteraard niet van de partij. Hij werd vervangen door Tyrese Noslin. Daarmee lijkt de oefenmeester zijn ideale elf inmiddels wel gevonden te hebben.

"Het was leuk voor de supporters als het was gelukt"

Telstar-trainer Anthony Correia

De trainer zag zijn ploeg een overtuigende wedstrijd op de mat leggen. Het publiek stond vier keer op de banken en schreeuwde om een vijfde treffer. Dan zou Telstar namelijk alleen aan kop gaan. "Wij hadden het iets te laat door", geeft Correia toe. In de laatste vijf minuten wisselde hij een extra aanvaller erin. "Het was leuk voor de supporters als het was gelukt."

Tekst loopt door onder de video.

Telstar-trainer Anthony Correia: "We hadden het iets te laat door" - NH Sport / Stephan Brandhorst

De galavoorstelling tegen MVV betekende ook de rentree voor Mo Hamdaoui. De creatieve middenvelder speelde in het seizoen 2017/18 ook al in Velsen-Zuid. Na ruim zes jaar afwezigheid was hij weer in het Telstar-shirt te bewonderen. "Het was vanaf beide kanten niet de bedoeling, want ze wisten dat ik ambities had. Er is niets beters voorbij gekomen. Ik ben blij dat ik zo'n eerste wedstrijd heb kunnen afleveren."

Mo Hamdaoui is bij Telstar weer terug op het oude nest - NH Sport / Stephan Brandhorst

Telstar speelt komende vrijdag tegen Excelsior. De aftrap op Woudestein is om 20.00 uur. Dit duel is live te volgen in de uitzending van NH Sport op NH Radio. 

Lees ook