Ga naar Content
Een Nederlandse politieagent, van achteren gezien, staat op de voorgrond met de knipperende blauwe lichten van een politieauto zichtbaar op de achtergrond tijdens de schemering.
Noord-Holland

112-blog | Politie Enkhuizen zoekt man na beroving • Brand in windmolen bij Zandvoort

30 september 2024, 08.26 uur · Aangepast 30 september 2024, 22.58 uur
Door: Redactie · Foto: AT5 / Luuk Koenen

Welkom in het NH Nieuwsblog van 30 september. In dit liveblog houden we je de hele dag op de hoogte van het 112-nieuws uit de provincie. 

30 september 2024, 22.57 uur

Auto in lichte laaie op N246 bij Assendelft

Een auto stond maandagavond rond 22.15 uur in brand op de N246 bij Assendelft. De brandweer was snel ter plaatse. De auto is volledig uitgebrand. 

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. 

Foto: Inter Visual Studio

30 september 2024, 17.44 uur

Politie zoekt man in Enkhuizen na beroving

De politie is maandagavond iets na half vijf een zoekactie gestart naar een man. Hij zou, mogelijk samen met twee andere mannen, betrokken zijn bij een beroving. Via Burgernet is er een oproep gedaan om de jongeman te vinden. Hij zou een snorretje hebben, 1.85 meter lang zijn en wordt tussen de 19 en 24 jaar geschat. Daarnaast roept de politie op hen niet te benaderen, omdat ze eventueel een wapen bij zich zouden dragen. 

30 september 2024, 16.06 uur

Tiener met mes bedreigd door drie jongeren op fatbike in Hoofddorp

Een minderjarige jongen is zondagnacht op de IJweg in Hoofddorp door drie leeftijdsgenoten op een fatbike bedreigd met een mes. Volgens de politie was het drietal van plan hem te beroven. Het slachtoffer raakte lichtgewond. 
 

30 september 2024, 15.43 uur

Brand in windmolen voor de kust van Zandvoort

Het onderzoek zal nog zeker 'enige tijd' duren. Hoelang dat precies is, is volgens een woordvoerder van energiemaatschappij Eneco niet duidelijk. 

30 september 2024, 12.56 uur

Fietser gewond door aanrijding, een persoon aangehouden

Een fietser is door een aanrijding met een bestelbus gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde net na het middaguur aan de Tuinstraat in Den Helder. De fietser is hierbij gewond geraakt en naar het ziekenhuis overgebracht.

Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog niet bekend. Wel is er iemand aangehouden voor rijden onder invloed. 

Ongeluk Den Helder - Foto: Inter Visual Studio

30 september 2024, 08.15 uur

Drie schuren uitgebrand in Hoorn

Drie schuren aan de Steenbokstraat in Hoorn zijn afgebrand. Volgens de veiligheidsregio begon de brand vannacht om 3.00 uur in één schuur, maar sloeg die over naar de twee naastgelegen schuren.

Omdat de brand even uitslaand was, werd er opgeschaald naar 'grote brand'. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat de brand oversloeg naar de woningen.

Hoe de brand kon ontstaan, is niet duidelijk. Er zijn geen gewonden gevallen.

Schuurbrand Hoorn - Foto: Inter Visual Studio