Ga naar Content

NH Sport bij Telstar: "Het gaat crescendo"

Op deze druilerige maandag spat het plezier er toch weer gewoon vanaf op de training van Telstar. De ploeg van Anthony Correia verrast dit seizoen vriend en vijand. Na de 0-0 tegen koploper FC Den Bosch vinden we de Witte Leeuwen terug op de zesde plaats in de eerste divisie. In NH Sport aandacht voor deze knappe prestatie en nog heel veel meer voetbal.  

NH Sport op bezoek bij Telstar - NH Sport

Rode draad in deze uitzending is 'terug naar waar het begon'. Zo zien we Danny Post en Bart van Hintum in actie in Heerhugowaard waar KSV het opneemt tegen Alcmaria Victrix. De voormalig profvoetballers willen vooral lekker ballen in de kelder van het amateurvoetbal en genieten van de derde helft. 

Sabbatical

Brandley Kuwas is daar nog nèt iets te jong voor. Toch is ook hij teruggekeerd op de plek waar het profavontuur voor hem in 2012 begon: FC Volendam. Ook zaalvoetbaltrainer Sander van Dijk kiest voor lekker genieten. Hij nam na 17 jaar afscheid van Hovocubo, dacht aan een sabbatical, maar is nu happy in de eerste divisie bij zvv Zwaag.

Tot slot bezoeken we in deze uitzending ook sportpark De Nollen, thuisbasis van Kolping Boys. De amateurclub uit Oudorp (Alkmaar) gaat voor het eerst het hoofdtoernooi van de KNVB-beker in en lootte FC Groningen als tegenstander. Maar de kans dat de eredivisionist eind oktober daadwerkelijk met de bus daar het parkeerterrein opdraait, is uiterst klein.  

De eerste uitzending van NH Sport zie je maandag om 17.10 uur, waarna deze elk halfuur wordt herhaald.  

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52