Ga naar Content
Een blauw-witte helikopter vliegt tegen een bewolkte hemel. De helikopter heeft rode en witte diagonale strepen op de neus en het woord "Politie" is zichtbaar op de zijkant. De rotorbladen zijn in beweging.
Noord-Holland

112-blog | Queerkoppel mishandeld in Amsterdam • Brand in verzorgingshuis in Wormerveer

1 oktober 2024, 08.07 uur · Aangepast 1 oktober 2024, 18.44 uur
Door: Redactie · Foto: AT5

Welkom in het NH liveblog van dinsdag 1 oktober. Hier houden we je de hele dag op de hoogte van het 112-nieuws uit de provincie.

1 oktober 2024, 17.36 uur

Brand in verzorgingshuis in Wormerveer

Iets na vijf uur vanmiddag ontstond er een brand in een verzorgingshuis aan de Warmoestraat in Wormerveer. Later bleek het te gaan om een klein brandje, dat na een half uur door de brandweer onder controle was gebracht. Twee personen hebben rook ingeademd en zijn ter plaatse door het ambulancepersoneel onderzocht. Uiteindelijk bleek niemand naar het ziekenhuis te hoeven.

Foto: NH Media

1 oktober 2024, 17.21 uur

Queerkoppel mishandeld in Amsterdam, politie zoekt getuigen

Een queerkoppel is op zondag 8 september bespuugd, mishandeld en beledigd op straat. In een zoektocht naar de dader doet de politie een oproep aan getuigen om zich te melden. "Het heeft tot op de dag van vandaag flinke impact."

1 oktober 2024, 16.32 uur

Politie onderzoekt gevonden lichaam in Amsterdam-Zuid

Het lichaam zou zijn gevonden in de buurt van het St. Nicolaaslyceum. Over de identiteit van de persoon kan de politie nog niks zeggen. Wat er met hem of haar is gebeurd, is ook nog niet duidelijk. De politie onderzoekt de zaak. 

1 oktober 2024, 08.31 uur

Explosie bij sportschool in Alkmaar

Door een explosie heeft sportschool Dynamic Fit aan de Kees Boekestraat in Alkmaar flinke schade opgelopen. Rond 00.30 uur vannacht ging het explosief af, vermoedelijk zwaar vuurwerk. Er ontstond een klein brandje, maar dat werd snel geblust.

Bij de explosie raakte niemand gewond. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht.

Explosie Alkmaar - Foto: Inter Visual Studio / Michel van Bergen

1 oktober 2024, 08.07 uur

Lees het blog van gisteren hier terug: