Ga naar Content

Gehavend Ajax landt in Praag

Zonder Jordan Henderson, Kian Fitz-Jim, Wout Weghorst en Bertrand Traoré is Ajax aangekomen in Praag. In de Tsjechische hoofdstad spelen de Amsterdammers morgenavond voor de Europa League tegen Slavia Praag. Hierdoor maken Jan Faberski en Don-Angelo Konadu hun debuut in de wedstrijdselectie van de Amsterdamse club.

Wout Weghorst in de basis bij Ajax - Foto: Andre Weening/Orange Pictures

Dat meldt Ajax via haar clubkanalen, alleen de reden wordt niet vermeld. Afgelopen weekend tegen RKC ontbrak Wout Weghorst ook al, toen wegens een blessure. Kian Fitz-Jim, Bertrand Traoré en Jordan Henderson vielen toen in de tweede helft in. Traoré maakte in Waalwijk de 0-1.

Tekst loopt door onder de X-post.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Wel is Davy Klaassen erbij in Praag, alleen mag de middenvelder niet spelen. Ajax trok hem namelijk pas aan na het sluiten van de transfermarkt, waardoor de Hilversummer niet is ingeschreven voor Europees voetbal. Ajax wil hem er graag bij hebben om te trainen in aanloop naar het eredivisieduel met FC Groningen van komende zondag.

Slavia Praag - Ajax begint morgenavond om 18.45 uur en is te volgen via ons liveblog, net als het duel Atletic Bilbao - AZ van 21.00 uur.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52