Ga naar Content

Telstar geeft Remi van Ekeris nieuwe kans in betaalde voetbal

De nieuwste aanwinst van Telstar heet Remi van Ekeris. Deze 21-jarige middenvelder komt over van FC Lisse. Na Guus Offerhaus (Quick Boys), Tyrone Owusu (Quick Boys) en Soufiane Hetli (AFC) trekt de club uit Velsen-Zuid weer een amateurspeler aan.

Remi van Ekeris nieuwe aanwinst Telstar - Foto: Orange Pictures

Op zijn zeventiende debuteerde Remi van Ekeris bij FC Lisse in het eerste elftal. Vervolgens viel hij op bij de club uit de Bollenstreek en kreeg hij de kans in het betaalde voetbal bij FC Emmen. Bij de toenmalige eredivisionist maakte de middenvelder geen officiële speelminuten, wel behoorde hij vier keer tot de wedstrijdselectie. Anderhalf jaar geleden keerde Van Ekeris terug bij FC Lisse.

"Mooi dat ik bij Telstar alsnog de kans krijg om te slagen in het betaalde voetbal", laat Van Ekeris weten op de site van Telstar. "De technische staf weet mijn kwaliteiten en ik hoop dat ik een bijdrage kan leveren aan het team."

Tekst loopt verder onder de X-post.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Dit seizoen eindigde Van Ekiris laatste met FC Lisse in de tweede divisie. Met 28 wedstrijden en vier treffers maakte hij wel voldoende indruk op trainer Anthony Correia om opnieuw aan de slag te gaan in het profvoetbal.

Deze maandag om 11.00 uur start de eerste training van Telstar. Die onder leiding zal staan van de nieuwe hoofdtrainer Correia.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52